VR Experience Solutions

Beleef uw visie met onze all-in-one VR Experience Solutions.

CasesWord partner

Stap in uw visie

Iedereen is bezig met de toekomst, als individu en als organisatie. Dagelijks worden vele visies gedeeld met personeel, klanten en andere belanghebbenden. Nieuwe designs en producten worden gepresenteerd, vaak via keynotes voorzien van flitsende schermpresentaties om indruk te maken. Maar welke indruk krijgt de ontvanger als de inhoud eenzijdig, 2 dimensionaal en zonder interactie gebracht wordt?

Waarom met VR?

  • Het vervangt je wereld, je staat met volle aandacht 1 op 1 in je plan.
  • Het is schaalbaar in gebruiker en locatie, te ervaren met en zonder bril.
  • Het real-time toetsen van varianten onder toegewezen knoppen.
  • Game-technologie; sublieme graphics, materialiteit en belichting.
  • Het gebruik van je handen maakt interactie mogelijk met objecten.
  • Een ultiem rijke ervaring door toevoeging van haptics; tast en weerstand.

Advies nodig?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van VR in uw bedrijf? Neem contact met ons op en ontvang gratis advies van onze experts.

Onze effectieve VR oplossingen 

Experience Room

Heeft uw visie heeft ruimte en publiek nodig? Met onze Experience Room oplossing kunt u op locatie uw visie virtueel delen met meerdere mensen op een oppervlak van minimaal 10 x 10 m2. Een simultane VR ervaring meerdere mensen, evt gecombineerd met een groot projectiescherm voor een nog groter publiek. De ultieme multi-user experience voor lanceringen van toekomstige visie of producten.

De beste VR experience, same place, time & content.

Experience Station

Heeft uw organistatie regelmatig nieuwe ideeen of producten? Dan is het fijn om in-house te kunnen beschikken over een Experience Station. Hier zullen belanghebbenden uw idee of product ervaren alsof het al bestaat. Gebruik de suite om designs intern te reviewen en te verbeteren of aan de genodigde klant te demonstreren in alle verschijningsvormen en te verkopen.

Mobiel of vast, uw eigen VR experience station paraat.

Online 360 VR Tour

Deel uw visie waar en wanneer u wilt met onze online 360 VR Tour. Met onze in-browser VR oplossing maakt een onuitwisbare indruk op uw klanten. Een virtuele tour bereikbaar voor iedereen vanaf elk device. Met of zonder VR-bril of gewoon vanuit een website, zonder app. Voor welk upcoming event, of ter promotie van een nieuwe locatie ga jij onze online 360 VR Tour inzetten?

Een online VR ervaring voor iedereen bereikbaar.