Ahoy Convention Centre

 

Rotterdam Ahoy breidt uit. De bouw van het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre is eind 2020 gereed voor bezoekers. De uitbreiding bestaat uit een unieke zaal, RTM Stage, die ingezet kan worden als auditorium en als concertzaal. Op de tweede en derde etage komen break out rooms die los van elkaar of gezamenlijk kunnen worden gebruikt. Tevens ontstaat er een geheel nieuw entreegebouw van waaruit Ahoy Plaza, RTM Stage, de Beurs- & Evenementenhallen, de Ahoy Arena en alle nieuwe break out rooms bereikbaar zijn.

Om te kunnen garanderen dat direct na oplevering de nieuwe vierkante meters in gebruik zijn hebben wij voor onze opdrachtgever Ahoy een 360 VR Tour gemaakt. Via deze online beschikbare tour kunnen geinteresseerde partijen een goede inschatting maken van het ontwerp en de omvang van de afzonderlijke zalen. Het bijzondere is dat dankzij de online 360 VR Tour het destijds nog niet bestaande gebouw toch al te boeken was.

Meer prikkels

Nog niet gevonden wat je zocht? Vraag dan een workshop aan waar de focus ligt op techniek, oriëntatie en ‘what’s in it for me’. Voor jou, een hele afdeling of een aantal product managers. Met onze workshop worden mogelijkheden helder en realistisch. Wat je vervolgstap wordt bepaald je helemaal zelf; ga je voor onze demo of niet?

AR / Augmented Reality
AR Cloud
Cardboard
Cyberglove
Game Engine
Haptic Suit
HoloLens
Hotspot
Immersive
Magic Leap

Markerless AR
MR / Mixed Reality
Unity Engine
Unreal Engine
VR / Virtual Reality
VR Case
VR Headset
WebAR
WebVR
XR / Extended Reality

Volg ons van dichtbij

info@lichtstorm.com

Muntkade 10
3531 AK Utrecht
T +31 30 785 42 09
KVK 55166598