Ahoy Convention Centre

Rotterdam Ahoy breidt uit. De bouw van het gloednieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre is eind 2020 gereed voor bezoekers. De uitbreiding bestaat uit een unieke zaal, RTM Stage, die ingezet kan worden als auditorium en als concertzaal. Op de tweede en derde etage komen break out rooms die los van elkaar of gezamenlijk kunnen worden gebruikt. Tevens ontstaat er een geheel nieuw entreegebouw van waaruit Ahoy Plaza, RTM Stage, de Beurs- & Evenementenhallen, de Ahoy Arena en alle nieuwe break out rooms bereikbaar zijn.

Om te kunnen garanderen dat direct na oplevering de nieuwe vierkante meters in gebruik zijn hebben wij voor onze opdrachtgever Ahoy een 360 VR Tour gemaakt. Via deze online beschikbare tour kunnen geinteresseerde partijen een goede inschatting maken van het ontwerp en de omvang van de afzonderlijke zalen. Het bijzondere is dat dankzij de online 360 VR Tour het destijds nog niet bestaande gebouw toch al te boeken was.

Opdrachtgever

Ahoy

Product

Online 360 VR Tour

    Uw eigen AR of VR case?

    Begrijpt u de psychologische, functionele en commerciële meerwaarde van AR en VR? Bent u ervan overtuigd dat de klant of opdrachtgever uw product of dienst met dit medium interessanter gaat vinden? Voeg dan onze technologie toe aan uw eigen producten of services en onderzoek met ons de mogelijkheden.