Proces & Techniek

Maak processen en technisch complexe systemen in één klap helder

Zorg ervoor dat je klant sneller ja zegt.

Een project op tijd én binnen budget afronden is de gemende deler in elk proces. Door je processen met AR of VR te verrijken ben je in staat om altijd en overal helder en visueel inzicht te geven van relevante zaken binnen een project. Of het nu gaat om een ruimtelijk inzicht of het inzicht in data. Het visualiseren ervan geeft overzicht en meer vertrouwen, verbetert je klantrelatie en zul je uiteindelijk tijd en geld kunnen besparen.

VR Experience

Stap in je ontwerp en beleef de toekomst in het nu! Laat je verrassen door de hoge kwaliteit 3D-content dat niet te onderscheiden is van de realiteit. Waarom nog een mock-up maken voor de eindgebruiker als deze een full experience kan krijgen? In combinatie met één van onze VR-brillen zul je deze nieuwe werkelijkheid direct geloven…

AR Maquette

Je gebouw op zak. In je smartphone of op je tablet. Met onze Augmented Reality (AR) maquette App is je project altijd en overal te presenteren. Zet je ontwerp eenvoudig op tafel en deel het met anderen. Wil je er doorheen wandelen, geen probleem. Sleep het poppetje op een plek in je maquette en stap direct ìn je ontwerp!

AR Maintenance

Laat AR je helpen om het onderhoud en de controle van complexe systemen of processen inzichtelijk te maken. Via een tablet of handsfree AR-bril kun je logistieke operaties of machines beinvloeden en besturen. Het maakt je data visueel, verkleint de kans op fouten en verkort de doorlooptijd.

Gebiedspromotie

Ontwikkelingen in stedenbouw en landschap zijn voortaan te presenteren via VR. Laat ons je ruimtelijke plannen naar VR vertalen en presenteer ze met onze Vizio app. Een bewezen tool voor gebiedspromotie en informatiebijeenkomsten. Zowel offline als vanuit de cloud toegankelijk met je eigen account. Altijd bij de hand!

Meer prikkels

Nog niet gevonden wat je zocht? Vraag dan een workshop aan waar de focus ligt op techniek, oriëntatie en ‘what’s in it for me’. Voor jou, een hele afdeling of een aantal product managers. Met onze workshop worden mogelijkheden helder en realistisch. Wat je vervolgstap wordt bepaald je helemaal zelf; ga je voor onze demo of niet?ervolgens kunnen uitwerken in je eigen demo!

Check ook onze andere cases:

AR / Augmented Reality
AR Cloud
Cardboard
Cyberglove
Game Engine
Haptic Suit
HoloLens
Hotspot
Immersive
Magic Leap

Markerless AR
MR / Mixed Reality
Unity Engine
Unreal Engine
VR / Virtual Reality
VR Case
VR Headset
WebAR
WebVR
XR / Extended Reality

Volg ons (werk) van dichtbij

info@lichtstorm.com

Muntkade 10
3531 AK Utrecht
T +31 30 785 42 09
KVK 55166598