Planning & Design

Maak ruimtelijke designs en processen in één klap helder

Maak de verandering voor iedereen begrijpelijk

Een project op tijd, binnen budget én naar een ieders tevredenheid afronden is de ambitie in elk proces. Door u processen met AR of VR te verrijken bent u in staat om altijd en overal helder en visueel inzicht te geven van relevante zaken binnen een project. Of het nu gaat om een technisch of esthetisch ruimtelijk inzicht, of het inzicht in planning of processen. Het visualiseren ervan geeft overzicht en meer vertrouwen, verbetert uw werkrelaties en zal uiteindelijk tijd en geld kunnen besparen.

Waarom met AR of VR ?

  • Snelle besluitvorming door real-time multi-disciplinaire team meetings vanuit eenzelfde experience.  
  • Geen ingewikkelde data maar een gelijke ervaring van de ruimtelijke visuele context.
  • Betere samenwerking tussen interne en externe teams door aansluiting van processen.
  • Fout- en kostenreductie door verkleining verschil in interpretatie door ongelijk kennisniveau.
  • Het live demonstreren van verschillende varianten aan designteams of opdrachtgever.
  • Geen dure mock-ups opbouwen en afbreken op een bepaalde locatie, kom virtueel samen.
  • Quick problem solving met stakeholder die op afstand kan meekijken en beslissen.

Advies nodig?

U wil aan de slag met AR of VR in uw bedrijf of bent alleen nieuwsgierig? Neem contact met ons op en ontvang gratis advies van onze experts.

Enkele oplossingen voor soepele samenwerking

VR Experience

Stap in uw design en beleef de toekomst in het nu! Laat u verrassen door de hoge kwaliteit 3D-content dat niet te onderscheiden is van de realiteit. Waarom nog een mock-up maken voor de eindgebruiker als deze een full experience kan krijgen? In combinatie met één van onze VR-brillen zal u deze nieuwe werkelijkheid direct geloven…

Stap in je ontwerp en beleef de toekomst.

AR Maquette

Uw gebouw altijd en overal op zak. In uw smartphone of tablet. Met onze Augmented Reality (AR) maquette App is uw project altijd en overal te presenteren. Zet uw ontwerp eenvoudig op tafel en deel het met anderen. Wilt u er doorheen wandelen, geen probleem. Sleep het poppetje op een plek in de maquette en stap direct ìn uw design!

Een compleet plan of gebouw in je pocket.

AR Servicing & Maintenance

Laat AR je helpen om het onderhoud en de controle van complexe systemen of processen inzichtelijk te maken. Via een tablet of handsfree AR-bril kunt u logistieke operaties of machines beïnvloeden en besturen. Het maakt uw data visueel, verkleint de kans op fouten en verkort de doorlooptijd.

Gebiedspromotie VR

Ontwikkelingen in stedenbouw en landschap zijn voortaan te presenteren via VR. Laat ons uw ruimtelijke plannen naar VR vertalen en presenteer ze met onze Vizio app. Een bewezen tool voor gebiedspromotie en informatiebijeenkomsten. Zowel offline als vanuit de cloud toegankelijk met uw eigen account. Altijd bij de hand!

Altijd en overal uw project promoten.

Bekijk ook de andere markten

Meer prikkels

Nog niet gevonden wat u zocht? Vraag dan een workshop aan waar de focus ligt op techniek, oriëntatie en 'what’s in it for me'. Voor u, een afdeling of een projectteam. Met onze workshop worden de mogelijkheden helder en realistisch. Wat de vervolgstap zal zijn bepaald u zelf; gaat u voor onze demo of niet?