Let's team up!

Gebruik ónze XR toepassingen om de producten van jóuw klanten te verbeteren. Vertel ze morgen al over je nieuwe service en maak ze blij.

Waarom?

De mooiste samenwerking

Waarom partner worden?

Omdat jouw halffabricaat AR/MR/VR nodig heeft om succesvol te zijn. Het ultieme verlengstuk van je product of dienst.

Denk jij wel eens na over nieuwe business? Nieuwe ingangen, vormen, kansen? Heb jij een idee waarvan je denkt: “Het missende puzzelstukje is extended reality!”? Dan worden we graag jouw partner in AR (augmented reality), MR (mixed reality) en VR (virtual reality). We creëren de visuals (content), bouwen de app (techniek), implementeren/installeren, leveren/helpen met de benodigde hardware en software (devices) en geven zo nodig natuurlijk nog even een ‘how to’ op jouw werkvloer. Of bij die van je klant.

Omdat je ‘special treatment for you’ wil hebben. gewoon dikke voorrang, voordelen en extra’s dus.

Soms wil je gewoon even voor de de volle 100% aandacht. Voor dat ene AR-project van een paar maanden, of omdat die e-learning app gebaseerd op virtual reality  voor een bepaalde tijd moet zijn afgerond. Bij ons kan dat als je partner bent van Lichtstorm. Als partner heb je namelijk een vast aantal uren ‘quality time’ in de maand die wij aan jouw project, product of dienst besteden. Helemaal door jou zelf in te richten. Wil je bijv. dat we op locatie werken, of de regie op ons nemen? Geen probleem, you’re in charge.

Omdat je een specialist zoekt die niet alleen bouwt en de techniek levert, maar óók de benodigde visuals (content) uit de mouw kan toveren.

Er zijn genoeg bedrijven die aan XR (extended reality), AR (augmented reality), MR (mixed reality) of VR (virtual reality) doen. Maar dat ‘doen’ bestaat uit meerdere diensten dan je denkt. Niet elk bedrijf is een full-service bedrijf in XR, AR, MR en VR; de ene partij levert de hardware, de ander bouwt de apps, Pietje creërt de content (visuals) die de gebruiker te zien krijgt en Klaasje geeft training en advies. Lichtstorm is een van de weinige XR-bedrijven in Nederland die dit allemaal in huis heeft. Geen tussenpersonen dus.

Lichtstorm AR|MR|VR

We spreken je graag!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.