Marketing & Sales

Combineer marketing en sales met AR, VR of MR om de sales funnel te verkorten

Zorg ervoor dat je klant sneller ja zegt.

Hoe? Door een verbeterde gebruikerservaring, het maken van een sterkere emotionele band met de gebruikers en dus het vergroten van de betrokkenheid. Wat daar vervolgens uit voortkomt is een emotionele reactie die kwalitatief anders is dan bij video en drukwerk.

Beurs & Event App

Een paar vierkante meters met een paar producten, posters, een tafeltje, een plant en enkele uitgestalde producten. Het kan spannender… Think out of the box, letterlijk! Beperk je niet langer en geef een extra dimensie aan je stand met AR en VR. Laat onze Beurs & Event App je volledige verhaal vertellen en breng je producten tot leven.

Product AR App

Heb je een mooi product wat je graag in het echt aan een breder publiek wil laten zien? Loop je tegen logistieke uitdagingen aan en kun je niet alles tonen omdat er meedere modellen en configuraties mogelijk zijn? Beleef én configureer het dan met onze AR app! Het is net echt in materialiteit en afmeting. Showcase het overal en zo vaak je wil. Ideaal toch?

Virtual Showroom

Ben je winkelier, franchiser of producent? Laat de consument dan niet meer fysiek naar een locatie toe komen voor een product demo, release of nieuwe collectie. Showcase voortaan al je producten in een virtuele showroom en prikkel ze door producten of diensten alvast uit te laten proberen met AR of VR.

360 VR Tour

De 360 VR Tour; rondkijken wanneer je niet fysiek op locatie bent. Een virtuele rondleiding bereikbaar voor iedereen vanaf elk device. Met of zonder VR-bril of gewoon vanuit een online omgeving op de browser, zonder app. Voor welk upcoming event, of ter promotie van een nieuwe locatie ga jij onze 360O VR Tour inzetten?

Meer prikkels

Nog niet gevonden wat je zocht? Vraag dan een workshop aan waar de focus ligt op techniek, oriëntatie en ‘what’s in it for me’. Voor jou, een hele afdeling of een aantal product managers. Met onze workshop worden mogelijkheden helder en realistisch. Wat je vervolgstap wordt bepaald je helemaal zelf; ga je voor onze demo of niet?

Check ook onze andere cases:

AR / Augmented Reality
AR Cloud
Cardboard
Cyberglove
Game Engine
Haptic Suit
HoloLens
Hotspot
Immersive
Magic Leap

Markerless AR
MR / Mixed Reality
Unity Engine
Unreal Engine
VR / Virtual Reality
VR Case
VR Headset
WebAR
WebVR
XR / Extended Reality

Volg ons (werk) van dichtbij

info@lichtstorm.com

Muntkade 10
3531 AK Utrecht
T +31 30 785 42 09
KVK 55166598