Marketing & Sales

Combineer marketing en sales met AR, VR of MR om de sales funnel te verkorten

Overtuig klanten en stakeholders sneller

Verrijk de ervaring van consumenten en bedrijven met bepaalde producten of diensten. Want echte leads komen uit echte ervaringen en echte belevingen. Wij combineren marketing en sales activiteiten met AR en VR. Zo ‘verkorten’ we de sales funnel van producten en diensten. Kortom: we zorgen ervoor dat de klant sneller overtuigd is en ja zegt.

Waarom met AR of VR?

  • Make it real before it comes real. Virtueel verkopen voordat het product er is.
  • Al uw producten bij de hand in het formaat van een tablet.
  • Eindeloos veel variaties of configuraties van uw product onder de knop.
  • Geen dure mock-ups of meerdere fysieke producten voor een demo.
  • Tot slot; een verhoogde betrokkenheid en aandachtsniveau.

Advies nodig?

U wil aan de slag met AR of VR in uw bedrijf of bent alleen nieuwsgierig? Neem contact met ons op en ontvang gratis advies van onze experts.

Bekijk onze overtuigende oplossingen

Beurzen & Events

Een paar vierkante meters met een paar producten, posters, een tafeltje, een plant en enkele uitgestalde producten. Het kan spannender… Think out of the box, letterlijk! Beperk u niet langer en geef een extra dimensie aan uw stand met AR en VR. Laat het product leven als een hologram op een echte of virtuele stand en laat onze Beurs & Event App uw volledige verhaal vertellen!

Laat uw product het verhaal vertellen.

AR Product Showcase

Heeft u een mooi product wat bij voorkeur in het echt aan een breed publiek gepresenteerd moet worden? Maar loopt u tegen logistieke uitdagingen aan of kan niet alles getoond worden omdat er meerdere modellen en configuraties mogelijk zijn? Beleef én configureer het dan met onze AR app! Het is net echt in materialiteit en afmetingen. Showcase het overal en zo vaak u wil. Ideaal toch?

Geweldige met tablets. Subliem en handsfree met AR bril.

Virtual Showroom

Ben je bijvoorbeeld winkelier, franchiser of producent? Laat de consument dan niet meer fysiek naar een locatie toe komen voor een product demo, release of nieuwe collectie. Showcase voortaan al uw producten in een virtuele showroom en prikkel ze door producten of diensten alvast uit te laten proberen met AR of VR.

Onze AR apps leveren wij ook inclusief de hardware.

Meer prikkels

Nog niet gevonden wat u zocht? Vraag dan een workshop aan waar de focus ligt op techniek, oriëntatie en 'what’s in it for me'. Voor u, een afdeling of een projectteam. Met onze workshop worden de mogelijkheden helder en realistisch. Wat de vervolgstap zal zijn bepaald u zelf; gaat u voor onze demo of niet?

Bekijk ook de andere markten