Virtual Learning & Training

Sneller en beter resultaat met onze virtuele learning & training oplossingen

Spelenderwijs en veilig trainen

98% van de personen tussen 12 en 45 jaar gebruikt een telefoon (CBS, 2018). Dit betekent dat vrijwel iedereen gewend is om informatie gemakkelijk te zoeken en te vinden. Dit loopt in het onderwijs en bij instructies in het bedrijfsleven nog achter. Men moet vaak ouderwets door boeken en PDF’s worstelen. Daarnaast is het beeldmateriaal statisch. Met AR verandert dit! Informatie wordt direct en interactief in 3D getoond. Een werknemer of leerling zal langer bij de les blijven. En wist je dat content beter onthouden wordt als diegene zélf deel kan uitmaken van de lesstof? Augmented Reality betekent ‘toegevoegde realiteit’. Verbind een student, leerling automonteur, stagiair, consument of een andere eindgebruiker in de virtuele realiteit. Discover, learn, adapt!

Waarom met AR of VR?

  • Saaie theorie wordt omgezet in fascinerende praktijkvoorbeelden.
  • Organiseer meerdere gelijktijdige trainingen en vergroot uw doelgroep.
  • Al uw lesstof bij de hand, direct inzet- en uitwisselbaar.
  • User-friendly, lesmateriaal beter en sneller te onthouden en instructies sneller toe te passen.
  • Een veilige leeromgeving, waarbij risicovolle aspecten gesimuleerd kunnen worden.
  • Tot slot; een verhoogde betrokkenheid en aandachtsniveau.

Advies nodig?

U wil aan de slag met AR of VR in uw bedrijf of bent alleen nieuwsgierig? Neem contact met ons op en ontvang gratis advies van onze experts.

Ultiem interactieve learning en training tools

AR Learning App

Hoe brengt een collega of trainer een training, instructie of simulatie efficiënt over, zonder dikke instructieboeken? En hoe haalt u het hoogste rendement uit de lesstof en leerling? Het antwoord is onze AR Learn App. Projecteer uw lesstof waar, zo vaak en wanneer u wilt en verander saaie afbeeldingen uit boeken in geanimeerde 3D-modellen die voor u in de ruimte zweven! Tastbaar voor zowel docent, instructeur, leerling of klant.

Onze AR apps leveren wij met de juiste hardware.

Multi-User Training

Stel je voor; één ruimte waarin u met mede studenten of collega’s een gedeelde virtuele training kunt volgen, via een tablet, AR of VR bril. Werk met elkaar aan dynamische en wisselende 3D interactieve lesstof. Zie de handelingen van anderen en bespreek het onderling. Focus op het collectieve trainingsdoel of versterk uw persoonlijke groei door te leren van andere teamgenoten.

Onze technisch en creatieve kennis gebundeld in mooie cases.

AR Manual

U kent ze wel, de zwart-wit handleidingen die lijken op een stripverhaal: ‘Begin bij Stap 1… Tekeningen die trachten een 3D voorwerp in 2D uit te leggen. Niet altijd even helder en handig. Gelukkig kan het intuïtiever en interessanter met onze AR Manual. Laat niet alleen uw product zien met AR, maar leg ook uit hoe het in elkaar wordt gezet. Voorkom irritatie en retouren met deze visueel aantrekkelijke en duidelijke tool. Door deze interactieve 3D-ervaring slaat u de plank niet meer mis!

Virtueel inwerken

Langdradige, trage leermethodes, herhaalcursussen, inefficiënte assemblage, montagefouten of geen ruimte voor mock-ups. Herkenbaar? Vermijd dit alles door personeel virtueel voor te bereiden op hun taak met behulp van AR of VR trainingen, zelfstandig of in groepsverband. Thuis of op kantoor.

Samen met u bedenken wij heldere storyboards.

Meer prikkels

Nog niet gevonden wat u zocht? Vraag dan een workshop aan waar de focus ligt op techniek, oriëntatie en 'what’s in it for me'. Voor u, een afdeling of een projectteam. Met onze workshop worden de mogelijkheden helder en realistisch. Wat de vervolgstap zal zijn bepaald u zelf; gaat u voor onze demo of niet?

Bekijk ook de andere markten