E-learning & Training

Behaal betere resultaten met trainingen, lesmateriaal, praktijkoefeningen en meer.

Zorg ervoor dat je klant sneller ja zegt.

98% van de personen tussen 12 en 45 jaar gebruikt een telefoon (CBS, 2018). Dit betekent dat vrijwel iedereen gewend is om informatie gemakkelijk te zoeken en te vinden. Dit loopt in het onderwijs en bij instructies in het bedrijfsleven nog achter. Men moet vaak ouderwets door boeken en PDF’s worstelen. Daarnaast is het beeldmateriaal statisch. Met AR verandert dit! Informatie wordt direct en interactief in 3D getoond. Een werknemer of leerling zal langer bij de les blijven. En wist je dat content beter onthouden wordt als diegene zélf deel kan uitmaken van de lesstof?

AR Learn App

Hoe brengt een collega of trainer een training, instructie of simulatie efficiënt over, zonder dikke instructieboeken? En hoe haal je het hoogste rendement uit je lesstof en leerling? Het antwoord is onze AR Learn App. Projecteer je lesstof waar, zo vaak en wanneer je wil en verander saaie afbeeldingen uit boeken in geanimeerde 3D-modellen die voor je in de ruimte zweven! Tastbaar voor zowel docent, instructeur, leerling of klant.

Multi-User Training

Stel je voor; één ruimte waarin je met mede studenten of collega’s een gedeelde virtuele training kunt volgen, via een tablet, AR of VR bril. Werk met elkaar aan dynamische en wisselende 3D interactieve lesstof. Zie de handelingen van anderen en bespreek het onderling. Focus op het collectieve trainingsdoel of versterk je persoonlijke groei door te leren van je teamgenoten.

AR Manual

Je kent ze wel, de zwart-wit handleidingen die lijken op een stripverhaal: ‘Begin bij Stap 1… Tekeningen die trachten een 3D voorwerp in 2D uit te leggen. Niet altijd even handig. Gelukkig kan het veel intuïtiever en interessanter met onze AR Manual. Laat niet alleen je product zien met AR, maar leg ook uit hoe het in elkaar wordt gezet. Voorkom irritatie en retouren met deze visueel aantrekkelijke en duidelijke tool. Door deze interactieve 3D-ervaring sla je de plank niet meer mis!

Virtueel inwerken

Langdradige, trage leermethodes, herhaalcursussen, inefficiënte assemblage, montagefouten of geen ruimte voor mock-ups. Herkenbaar? Vermijd dit alles door personeel virtueel voor te bereiden op hun taak met behulp van AR of VR trainingen, zelfstandig of in groepsverband. Thuis of op kantoor.

Meer prikkels

Nog niet gevonden wat je zocht? Vraag dan een workshop aan waar de focus ligt op techniek, oriëntatie en ‘what’s in it for me’. Voor jou, een hele afdeling of een aantal product managers. Met onze workshop worden mogelijkheden helder en realistisch. Wat je vervolgstap wordt bepaald je helemaal zelf; ga je voor onze demo of niet?

Check ook onze andere cases:

AR / Augmented Reality
AR Cloud
Cardboard
Cyberglove
Game Engine
Haptic Suit
HoloLens
Hotspot
Immersive
Magic Leap

Markerless AR
MR / Mixed Reality
Unity Engine
Unreal Engine
VR / Virtual Reality
VR Case
VR Headset
WebAR
WebVR
XR / Extended Reality

Volg ons (werk) van dichtbij

info@lichtstorm.com

Muntkade 10
3531 AK Utrecht
T +31 30 785 42 09
KVK 55166598