AR Apps & Solutions

Prachtige AR apps voor smartphone, tablet en AR-bril.

CasesWord partner

Maak je producten playable

Het hologram, wie kent het begrip niet van vroeger? De projectie van een ruimtelijk object in de ruimte waarin je bent. Je kunt er ook omheen bewegen alsof het er echt is! Het kan met AR. Plaats je werk in de omgeving, op een tafel, aan de wand of op de grond. Voel de schaal en materialiteit ervan en laat het leven in mooie animaties. Configureren of assembleren kan ook. Laat de eindgebruiker spelenderwijs en uw product ontdekken.

Waarom met AR?

  • Net echt. Augmented verkopen voordat het product er is.
  • Al uw producten bij de hand in het formaat van een tablet of bril.
  • Eindeloos veel variaties of configuraties van uw product onder de knop.
  • Geen dure mock-ups of meerdere fysieke producten voor een demo.
  • Uw eigen iOS en Android app in de bekende stores.

Advies nodig?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van AR in uw bedrijf? Neem contact met ons op en ontvang gratis advies van onze experts.

Onze AR in handzame producten

AR App iOS Android

Heeft uw visie heeft ruimte en publiek nodig? Met onze Experience Room oplossing kunt u op locatie uw visie virtueel delen met meerdere mensen op een oppervlak van minimaal 10 x 10m2. Een simultane VR ervaring meerdere mensen, evt gecomnieerd met een groot projectiescherm voor een nog groter publiek. De ultieme multi-user experience voor lanceringen van toekomstige visie of producten.

Draagbare 3D showcase voor je producten.  

AR Brillen

Heeft uw organistatie regelmatig nieuwe ideeen of producten? Dan is het fijn om in-house te kunnen beschikken over een Experience Station. Hier zullen belanghebbenden uw idee of product ervaren alsof het al bestaat. Gebruik de suite om designs intern te reviewen en te verbeteren of aan de genodigde klant te demonstreren in alle verschijningsvormen en te verkopen.

Maak het nog echter met je stem en je handen.

AR Cardboard

Deel uw visie waar en wanneer u wilt met onze online 360 VR Tour. Met onze in-browser VR oplossing maakt een onuitwisbare indruk op uw klanten. Een virtuele tour bereikbaar voor iedereen vanaf elk device. Met of zonder VR-bril of gewoon vanuit een website, zonder app. Voor welk upcoming event, of ter promotie van een nieuwe locatie ga jij onze online 360 VR Tour inzetten?

Een leuke bedrukte AR gimmick voor je relaties.